marți, 1 iunie 2010

PHOTO: UK Street Museum







Museum of London a lansat de curand una dintre cele mai interesante, folositoare si future-like aplicatii pentru iphone, din toate cate s-au creat pana acum.
Aplicatia se numeste StreetMuseum si a fost dezvoltata impreuna cu agentia de creatie Brothers and Sisters si se foloseste de Google Maps si geo tagging pentru a-i ghida pe cei care-l folosesc prin Londra unde, prin intermediul camerei video si a ecranului telefonului, diferite imagini istorice se “muleaza” pe cele actuale, la fel ca in pozele de mai jos.

Iata cum functioneaza:
Deschide-ti aplicatia si ii permiteti sa va localizeze pe Google Maps. O data harta incarcata, siteurile istorice vor fi marcate pe aceasta. Atingeti ecranul o data si veti primi informatii suplimentare despre locul respectiv si de doua ori pentru zoom.
Aplicatia isi arata adevarata valoare in momentul in care apesi butonul 3D view (conditia este sa te si afli in locul respectiv). Aplicatia va recunoaste locul in care te afli si va suprapune o imagine istorica pe imaginea curenta, cu ajutorul ecranului iPhone-ului.

Niciun comentariu: