sâmbătă, 24 ianuarie 2009

CONCERT : THE KILLERS la Bestfest 2009




B’ESTFEST creste cu inca o zi: „Ziua Zero”, 1 iulie, va oferi publicului o scurta avanpremiera a festivalului, precum si sansa de a vedea pentru prima data in Romania una dintre cele mai in voga trupe ale momentului: THE KILLERS! „Ziua Zero” va continua cu trei zile de B’ESTFEST, pe 2, 3, 4 iulie, si B’ESTFEST AFTERSHOCK, pe 5 iulie.

Incepand de joi, 22 ianuarie, pe www.myticket.ro vor fi puse in vanzare si biletele de o zi de festival, atat pentru „Ziua Zero”, cat si pentru cele trei zile de B’ESTFEST, urmand ca de marti, 27 ianuarie, acestea sa fie disponibile si in magazinele Diverta. Biletele de o zi sunt valabile doar pentru ziua de festival pentru care sunt achizitionate („Ziua Zero”, zilele 2, 3 sau 4 iulie) si vor fi disponibile la urmatoarele preturi: 110 lei, pana la data de 1 aprilie; 130 lei in perioada 2 aprilie – 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare.

Abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie, sunt disponibile doar in pre-sale si costa 270 lei, iar biletele pentru B’ESTFEST AFTERSHOCK sunt disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 lei si 150 lei (Zona A, din fata scenei). Abonamentele B’ESTFEST si biletele pentru AFTERSHOCK pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si on-line, de pe siteul www.myticket.ro.

Niciun comentariu: