miercuri, 18 iunie 2008

Ce a fost vreun meci aseara?


Aaa...da...Italia-Franta.Romania nu a jucat.Dovezi:
Cum sa te bucuri cand Olanda rateaza(,,am scapat si de data asta...'').

Chivu da 2 pase gresite consecutiv lu' Mutu.Ei liderii.

Ovidiu,cel mai bun mijlocas la inchidere roman era la Bucuresti cu o sticla de wisky.

Posesia, ofsaiduri, 1 corner! in 90 de minute.Mutu surprins de n ori in ofsaid.Contratac?Unde? Bratu e atat de departe.Da Nicolita e in teren. Cocis ce mai asteapta?Trica nu mai astepta nimic.

Tamas pe buza prapastiei.Furnicutele:Chivu, Codrea mult prea umile.Radoi nu mai poate sa faca nimic.Chiar nimic.Poate doar sa intrebe cat e scorul in timp ce e cusut pe viu.

O fi lipsit si Goe,da e vina lui.E prost crescut.A luat galben din plictis.Niculae, oricare dintre ei optionali.Cat sa faca si Rat cu Lobi?
Rezerve.Schimbare post pe post in minutul 65.Nu mai aveam ce pierde.Onoarea o pierdusem de mult.
,,Baietii au cazut psihic de la golul Italiei,,.Da noi am jucat cu Olanda parca, nu?Da Robben,Van Persie,Heitinga.Pirlo a dat golul cu latul?
Ce-or fi facut tricolorii astia la antrenament.Mai multe au facut suporterii de cantau imnul in minutu 75.Si nu li s-a dat atata incredere.Piti cat iti lua sa faci o schema si pentru Dica,pentru Cristea,pentru numele lui Dumnezeu.Intre orele de canto.Nu a jucat numai Italia,Franta,Olanda.Mai tii minte,mai era o echipa care stia sa cante imnul.Una in galben care juca pe jumatate de teren.De parca dincolo de centru era prapastie.Una rudimentara,prea organizata.O echipa prea comunista.Din vina ta.
Adi daca iti ceri scuze pentru ratarea atunci trebuie sa te iertam si pentru primul gol cand ne-ai cumparat un minut.Un minut in care romanii au fost ce mai fericiti din lume.Sa ii spui lu' Tamas sa nu mai dea pasa aia.Sa iti iei golul si sa nu ne amagesti in halul asta.Noi suntem simpli si saraci si curentul e din ce in ce mai scump.

Niciun comentariu: