marți, 1 iulie 2008

BACamCopiat...

7:00a.m...Regina Spektor...haine...tootbrush...buletin, carti, copiute, casti...ready....taxi...liceu...zarva...carti lipite cu scoci pe picior...variante cumparate cu 10 Ron scufundate in bascheti...controale...we're in...9:00...mesaje cu sfintele variante...marele hol...baie-hol tur-retur...foi indesate prin lenjerie intima...marea baie...pereti despartitori...culegeri(multe)...hol plin...,,catindatii,,...apasa linistea...sala...foile...ciornele...subiectele...etichetele...inspectorii...stampilele...apa...toaleta(multa)...iar castile,,mai zi fai o data''...,,treci mai departe,,...iar copiutele...ocheade..,,te dau afara,,..ore...sferturi...alte ciorne...pix...pix...pix...curge mult albastru...curge prin casti ,,treci la 6''...tusete...zambete...usurare...se vad si hartiile si costumele de baie de pe dedesubt...se strang in cosuri...se infaunda W.C-urile...de romana, de mate, de Eminescu...de harti...iar sala...panica pe holuri...profesori...bune zile...si iesitu' afara...satra de idoli, profesori,parinti ,,AM FACUT TOT!"/,,NICI NU PUTEAI SA TE INTORCI,,...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ai reusit sa cuprinzi o multime de detalii. :)
Doar ca unele persoane au avut mai mult noroc, altele mai putin. Unele au riscat mai mult, altora le-a fost teama, le-au tremurat mainile si picioarele cand cereau voie dupa o ora jumate sa iasa la toaleta; disperau, radeau, se linisteau etc.(aici ai descris tu destul de bine).

Toate astea pentru o zi in care se afiseaza rezultatele. O tampenie careia nu ai ce sa-i faci, inevitabila, dar care are partea ei de frumusete daca nu o iei chiar asa de mult in serios in timp ce faci tot posibilul sa-i vii de hac.

numai bine. :)

Anonim spunea...

tampenie ..netampenie ..da' cam regretzi daca esti prea corect ...mie chiar imi pare rau, ca uite am stat calma si-am dat cu mucii-n ecler (scuza-mi expresia expresiva :P )

Anonim spunea...

Repet (exact cum e cu realitatea, asa e ea): tot posibilul sa-i vii de hac.
Cam naspa eclerul ala, ai grija de tine.

numai bine.