joi, 12 februarie 2009

EVENT, MUSICA: Madonna nu mai vine in Romania?

Din pacate Bucurestiul nu a fost inclus printre orasele in care Madonna va continua, anul acesta, turneul "Sticky and Sweet"!!! Cauza? Nu exista spatiul necesar realizarii unui astfel de show in Romania. Pe lista concertelor sunt, in schimb, incluse Sofia, Varsovia si capitala Estoniei, Tallin.

Conform programarii spectacolelor din intervalul 4 iulie - 29 august, regina pop-ului va canta la Londra, Manchester, Werchter, Milano, Marsilia, Barcelona, Madrid, Hamburg, Oslo, Tallin, Helsinki, Goteborg, Copenhaga, Praga, Varsovia, Munchen, Ljubljana si Sofia. In total, 18 orase, cu doua mai mult decat se anuntase initial ca va include prelungirea turneului.

Romania nu dispune, in prezent, de o arena suficient de mare pentru a putea gazdui concerte ale unor nume precum U2, AC/DC si Madonna. Lia Manoliu, cel mai mare stadion din Romania, care putea primi peste 70.000 de spectatori, a intrat in istorie la sfarsitul anului 2007, cand a inceput demolarea arenei.

Totusi, potrivit Mediafax, pe 30 ianuarie, BBC a anunţat că Madonna îşi va promova cel mai recent album al ei, "Hard Candy", şi în Europa, România fiind una din ţările în care artista va concerta.