joi, 12 februarie 2009

OPPORTUNITIES: ZIUA PORTILOR DESCHISE LA B.V.B


BVB in colaborare cu Asociatia Brokerilor adreseaza tuturor celor interesati invitatia de a vizita sediul Bursei, situat in bulevardul Carol I, nr. 34-36, Cladirea IBC Modern.

Pe 28 ianuarie 2008 a avut loc la sediul Bursei de Valori Bucuresti primul eveniment din cadrul proiectului "Ziua portilor deschise la BVB".

Gazda evenimentului a fost Anca Dumitru, director general al BVB iar brokerul invitat a fost Alin Brendea de la societatea Prime Transactions.

Persoanele care au participat au fost elevi din clasele a X-a si a XII-a ai Colegiului National Gheorghe Sincai din Bucuresti, studenti ai Academiei de Studii Economice, ai Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, Adriana Bostina, directorul executiv al Centrului Roman pentru Educatie si Dezvoltare Economica si reprezentanti ai presei.

"Ce incercam noi este sa aducem bursa mai aproape de investitori. Bursa nu este intr-un turn de fildes comentat de niste specialisti care pronunta niste indicatori şi denumiri. Am vrut sa vina cei care sunt interesati si unii care nici nu stiu ca sunt interesati, ca sunt in formare", a declarat Anca Dumitru, director general al BVB.

Vizitatorii la BVB vor avea prilejul de a asista la comentariile din deschiderea pieţei, să cunoască un broker, să-i adreseze intrebări şi să se familiarizeze cu investiţia pe bursă.

Sediul BVB ar putea deveni, prin aceasta initiativa, unul din punctele de atractie turistica pe harta economico-financiara a Bucurestiului. În cadrul vizitei la Bursa, oaspetii vor fi insotiti de catre un reprezentant al echipei BVB, dar si de catre un broker invitat. Acestia vor face scurte prezentari si vor raspunde intrebarilor vizitatorilor.

Urmatorul eveniment va avea loc miercuri, 25 februarie 2009, orele 9,45 – 10,30.

Cei interesati se pot inscrie prin telefon la departamentul de marketing si relatii publice al BVB (telefon 021-3079500) sau la Asociatia Brokerilor (telefon 021-3179933) ori prin e-mail la bvb@bvb.ro sau secretariat@asociatiabrokerilor.ro.

Inscrierile se vor face in limita locurilor disponibile.